Sobre nosaltres

Som Helena i Carles. Ubeefe ha anat creixent amb l’objectiu d’oferir la possibilitat de vestir a un preu just sense que el planeta ni cap persona tinguen que pagar un preu massa alt al produir ni al comprar.

Vam començar estampant sense cap coneixement al Nido Tattoo (VLC) i a l’Ateneu Popular de Xàtiva, fins aconseguir tenir el nostre propi taller hui en dia. La nostra és una història d’aprenentatge autodidacta amb errors i encerts, molt d’esforç, temps i amigues que s’han sumat en el camí.

Hem aconseguit oferir tèxtil de qualitat d’importació amb segells Fair Wear o cotó orgànic i també de producció local. Actualment, comptem amb el nostre taller a Xàtiva, i també venem els nostres productes a la Repartidora de Benimaclet.

Els nostres objectius han crescut però anem al nostre ritme per poder arribar. Un d’ells és produir sols que que ens demaneu i aquesta web és el primer pas per vore com podem funcionar. També volem funcionar per subscripcions però estem encara en període de reflexió per trobar la millor forma. Altra objectiu és el de poder arribar a crear el nostre propi teixit reciclat i confeccionar-lo, tot a les nostres comarques.

Cistella de la compra
Desplaça cap amunt