Política de devolucions i reemborsament

Termes i Condicions

 1. Objecte i àmbit d’aplicació

  Aquestes Condicions Generals de Venda (a partir d’ara, les CGV) regiran les relacions contractuals entre Cendra gràfica. Coop.V. (a partir d’ara, Ubeefe) i els seus clients consumidors, entenent per aquests les persones físiques que actuïn amb propòsit diferent de la seva activitat comercial, empresarial, ofici o professió, o les persones jurídiques o entitats sense personalitat jurídica que actuïn sense ànim de lucre en un àmbit aliè a una activitat comercial o empresarial (a partir d’ara, el Client), derivades de les vendes de productes (a partir d’ara, el Producte o els Productes) que Ubeefe efectuï al Client per les comandes que aquest tramiti i que Ubeefe accepti.

  El venedor és Ubeefe, societat mercantil de nacionalitat espanyola, amb domicili a C/ Sants 31, 46800, Xàtiva (València) i amb CIF F40657652 i adreça de correu electrònic info@ubeefe.com

  Les comandes de venda de Productes es regiran, doncs, per les CGV; que es completaran, si s’escau, amb les condicions particulars que puguin pactar Ubeefe i el Client.

  Només es permet la venda de productes a clients majors d’edat.

 2. GENERAL

  Totes les vendes dels Productes efectuades pel Venedor estan subjectes a aquestes CGV, si no és que s’estipuli el contrari. No tindrà valor ni efecte jurídic cap altra condició o pacte que no hagi estat acceptat expressament i per escrit pel Venedor.

  En cas que els Tribunals competents declaressin nul·la qualsevol disposició d’aquestes CGV, això no afectarà les altres disposicions d’aquestes CGV, que continuaran essent vigents. En aquest supòsit, les parts negociaran i tractaran d’arribar a un acord sobre la redacció d’un article alternatiu, que substitueixi la disposició derogada, amb intencions i contingut tan similars com sigui possible respecte a aquesta última.

 3. Com fer una comanda

  Pot fer una comanda per Internet mitjançant la nostra pàgina Web: www.ubeefe.com (24h/dia, cada dia de la setmana, cada dia de l’any.)

 4. Preu total

  Els preus de venda indicats al catàleg i a la web estan en euros, i tots els preus inclouen l’IVA. www.ubeefe.com podrà dur a terme promocions exclusives d’aquest canal, i es reserva el dret de variar els preus i les ofertes respecte a altres canals.

 5. Despeses d’enviament

  Les despeses d’enviament se sumaran a l’import total dels productes seleccionats degudament desglossats, abans de fer la comanda.

  Les despeses d’enviament són variables en funció del país de destinació de l’enviament.

  La recollida de la comanda a les botigues de Ubeefe té un cost de 1€.

  Podeu consultar el cost d’enviament a la resta de destinacions al simular la propia comanda. Generalment el cost es de 5 €

 6. Procediments de pagament, entrega i execució

  1. Formes de pagament

   Amb targeta de crèdit o dèbit (Visa, Mastercard, etc.): pagament 100 % segur mitjançant la passarel·la de pagament Cyberpac de “Caixa Popular”.

   Amb Stripe: la passarel·la Stripe garanteix la confidencialitat i seguretat de les dades de la targeta del client.

  2. Modalitat d’enviament

   Els productes comprats a Ubeefe s’enviaran a Espanya Peninsular, Illes Balears i Portugal peninsular tot aplicant una mateixa tarifa de servei.

   Ubeefe no es fa responsable dels càrrecs de duana o dels impostos dels enviaments.

   La comanda s’enviarà a la direcció que es va indicar a l’hora de fer la compra. Ubeefe fa tot el possible per respectar els terminis de lliurament esmentats a la web.

   Ubeefe enviarà la comanda sense retards indeguts i, a com a molt tard, en el termini de 30 dies naturals a partir de la confirmació del pagament de la comanda efectuada.

   Us aconsellem que, en rebre el paquet, verifiqueu que tot sigui conforme a la vostra comanda i estigui en perfecte estat. Si detectéssiu qualsevol anomalia causada per la manipulació durant l’enviament, firmeu i indiqueu-ho a mà a l’albarà. No obstant això, disposeu d’un termini de 48 hores per indicar-nos la vostra incidència al telèfon 933 882 069.

  3. Devolucions i canvis de talla

   Totes les comandes es poden canviar de talla en un termini de 30 dies una vegada rebeu la comanda si no han estat rentades o utilitzades.

   Per a fer un canvi de talla heu d’enviar un correu electrònic a comandes@ubeefe.com indicant el número de comanda i la raó del canvi. en 24h/48h rebreu un correu electrònic amb les instruccions a seguir.

   Com funcionen les devolucions i reemborsaments?

   Totes les comandes poden ser retornades per un reemborsament en un termini de 30 dies després de la recepció si no han estat rentades i utilitzades.

Cistella de la compra
Desplaça cap amunt