FAQS

Com funciona

1 Prevenda: remena la web i tria el que vulgues. Obrim prevenda cada 10/15 dies que és el que dura cada període. Això vol dir que cada mes hi haurà 2 prevendes aproximadament i sempre tindreu la info del que resta per acabar cada període. És molt important mesurar el que aneu a comprar ja que produïm sota comanda i sols fem el que demaneu per tal d’estalviar producció innecessària i petjada ecològica.

2 Producció: ho fem quan acaba el període de prevenda. El període de producció també dura 10/15 dies aproximadament. Comencem a produir/demanar la vostra roba quan acaba la prevenda, això ens ajuda a assegurar-nos que només fem el que es necessita i s’utilitza. Zero stock, zero malbaratament.

3 Enviament/recollida: durant el període de producció estareu informades i en acabar vos farem l’enviament on vulgueu. També podeu triar els diferents punts de recollida que tenim, així unifiquem enviaments i rebaixem la nostra petjada ecològica. De moment tenim dos punts de recollida. La Repartidora a Benimaclet i Cendra Coop a Xàtiva. A més a més, l’enviament als punts de recollida és gratis.

Per minimitzar els residus i l’impacte mediambiental només procuïm el que s’havia demanat a la prevenda.

Com funcionem sense stock i no fem grans inversions podem oferir un millor preu.

Obrim prevenda cada 10/15 dies i teniu eixe periode per fer les comandes.

Després que finalitze la prevenda, agrupem comandes i ens posem a produir.

Tindràs la comanda en 10/20 dies després de tancar la prevenda.

Cada pàgina de producte mostra la data de lliurament aproximada.

Tindràs la teua comanda després de 10/15 dies a partir de la finalització de la prevenda. Treballem sota comanda per minimitzar el nostre impacte mediambiental i la nostra inversió.

Podeu fer un seguiment de la comanda al correu d’informació d’enviament.

També podreu triar un punt de recollida on agrupem enviaments per reduir la petjada ecoloògica.

Totes les comandes es poden canviar de talla en un termini de 30 dies una vegada rebeu la comanda si no han estat rentades o utilitzades. Per a fer un canvi de talla heu d’enviar un correu electrònic a comandes@ubeefe.com indicant el número de comanda i la raó del canvi. En 24h/48h rebreu un correu electrònic amb les instruccions a seguir.

Totes les comandes poden ser retornades per un reemborsament en un termini de 30 dies després de la recepció si no han estat rentades i utilitzades.

A ubeefe trobareu roba de producció local i també roba d’importació amb certificats fair wear, gots, vegan i oekotex.

Tota la informació sobre les mesures es pot trobar en la descripció de cada producte.

És molt important comprovar la guia per no fer devolucions innecessaries.

Cistella de la compra
Desplaça cap amunt