Política de cookies

Política de galetes

D’acord amb el deure d’informació recollit en l’apartat núm.2 de l’article 22 de la Llei 34/2002, de l’11 de juliol, sobre els Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, aquesta política de galetes té com a finalitat informar de manera clara i precisa sobre les galetes utilitzades a la pàgina web de Cendra gràfica. Coop.V.

Què són les galetes?

Una galeta és un fitxer que es descarrega a l’ordinador quan s’accedeix a determinades pàgines web. Les galetes permeten, entre altres coses, que una pàgina web pugui emmagatzemar i recuperar informació sobre els hàbits de navegació d’un usuari o del seu equip i, segons la informació que continguin i la manera en què utilitzi el seu equip, poden fer-se servir per reconèixer l’usuari. El navegador de l’usuari memoritza les galetes al disc dur només durant la sessió actual, ocupant un espai de memòria mínim i sense perjudicar l’ordinador. Les galetes no contenen cap tipus d’informació personal específica, i la majoria s’esborren del disc dur en finalitzar la sessió del navegador (són les anomenades galetes de sessió).

La majoria dels navegadors accepten les galetes de manera estàndard i, sense tenir-les en compte, permeten o impedeixen en els ajustaments de seguretat les galetes temporals o memoritzades.

Sense el vostre consentiment (mitjançant l’activació de les galetes al seu navegador) les galetes no enllaçaran les dades memoritzades amb les vostres dades personals proporcionades durant el registre o la compra

Tipus de galetes

Segons qui gestioni el domini des d’on s’envien les galetes i es tracten les dades, distingim entre galetes pròpies i galetes de tercers

Les galetes també es poden classificar segons el temps que romanguin emmagatzemades al navegador de l’usuari. Diferenciem entre galetes de sessió i galetes persistents.

Finalment, en funció de la finalitat amb què es tracti la informació recollida, les galetes es poden classificar en les categories següents:

  • Galetes tècniques: Són les galetes que permeten a l’usuari la navegació a través d’una pàgina web, plataforma o aplicació, i la utilització de les diverses opcions o serveis que hi existeixin com, per exemple, controlar el trànsit i la comunicació de dades, identificar la sessió, accedir a zones d’accés restringit, recordar els elements que integren una comanda, fer el procés de compra d’una comanda, fer la sol·licitud d’inscripció o participació en un esdeveniment, utilitzar elements de seguretat durant la navegació, emmagatzemar continguts per a la difusió de vídeos o so o compartir continguts a través de xarxes socials .
  • Galetes de personalització: Són les que permeten a l’usuari accedir al servei amb algunes característiques de caràcter general predefinides en funció d’una sèrie de criteris al terminal de l’usuari com per exemple l’idioma, el tipus de navegador amb el qual s’accedeix al servei, la configuració regional des d’on s’accedeix al servei, etc.
  • Galetes d’anàlisi:Són les que, tractades per nosaltres o per tercers, ens permeten quantificar el nombre d’usuaris per així fer el mesurament i l’anàlisi estadística de la utilització que en fan els usuaris del servei ofert. Amb aquesta finalitat, analitzem la navegació a la nostra pàgina web per tal de millorar l’oferta de productes o serveis que oferim.
  • Galetes publicitàries: Són les que, tractades per nosaltres o per tercers, ens permeten gestionar de la manera més eficaç possible l’oferta dels espais publicitaris de la nostra pàgina web, adequant el contingut de l’anunci al contingut del servei demanat o a l’ús que es faci de la nostra pàgina web. Amb aquesta finalitat, podem analitzar els vostres hàbits de navegació a internet i podem mostrar-vos publicitat relacionada amb el vostre perfil de navegació.
  • Galetes de publicitat comportamental: Són les que permeten la gestió, de la manera més eficaç possible, dels espais publicitaris que l’editor hagi inclòs en una pàgina web, aplicació o plataforma des d’on ofereix el servei demanat. Aquestes galetes emmagatzemen informació del comportament dels usuaris obtinguda mitjançant l’observació continuada dels hàbits de navegació, la qual cosa permet desenvolupar un perfil específic per tal de mostrar publicitat en funció d’aquest perfil.

Galetes emprades a la web

Al portal s’utilitzen diferents tipus de galetes amb diferents finalitats. A continuació fem un llistat de les galetes emprades:

Com modificar la configuració de les galetes

Podeu restringir, bloquejar o esborrar les galetes de Cendra gràfica. Coop.V. o qualsevol altra pàgina web utilitzant el navegador. A cada navegador l’operativa és diferent, podeu trobar com fer-ho en el menú d’ajuda del vostre navegador on s’estableix el procediment per a eliminar-les. Per a més informació:

És possible que, quan deshabiliteu les galetes, la pàgina web no funcioni correctament o no pugui accedir a determinades funcions .

Tot allò que tingui a veure amb les galetes de Google, sigui analítiques o publicitàries, així com l’administració i configuració de galetes, es pot consultar a:

Acceptació

L’Usuari accepta expressament, per a l’ús d’aquest Site, el tractament de la informació recollida amb la manera i finalitats anteriorment esmentades. De la mateixa manera, reconeix conèixer la possibilitat de rebutjar el tractament de dades o informació rebutjant l’ús de galetes mitjançant la selecció de la configuració apropiada de l’ordinador. Malgrat això, aquesta opció de bloqueig de galetes al navegador podria impedir-vos un ús ple de totes les funcionalitats de la web.

Modificació de les condicions

Cendra gràfica. Coop.V. es reserva expressament el dret de modificar unilateralment, de manera total o parcial, sense preavís, aquesta Política de Galetes. L’usuari reconeix i accepta que és la seva responsabilitat revisar aquesta Política de Galetes.

Cistella de la compra
Desplaça cap amunt